• تاریخ انتشار : 1398/12/10 - 13:31
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1097
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

جلسه ساماندهی آموزش و تولید محتوای کرونا ویروس در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

معاون بهداشت دانشگاه در جلسه ویژه ساماندهی آموزش و تولید محتوای کرونا ویروس بر پاسخگویی به سوالات و ابهامات مردم و مبارزه با اخبار جعلی و شایعات تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این جلسه روز شنبه 10 اسفند 98 با حضور دکتر علیرضا دلاوری معاون بهداشت، دکتر عبدالرحمان رستمیان معاون فرهنگی، دکتر علیرضا پارساپور سرپرست روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی، دکتر سینا مرعشی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات، دکتر اکبری ساری رئیس دانشکده بهداشت و چند کارشناس مربوط در ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
دکتر دلاوری در این جلسه با تأکید بر انسجام در آموزش و تولید محتواها، پاسخگویی علمی به سوالات ریز خانواده‌ها درباره کرونا ویروس را خواستار شد و گفت: به‌طور مثال در بحث نانوایی مردم نگران هستند که چگونه نان را تهیه و مصرف کنند که دستورالعمل آن در حال آماده‌سازی است.
معاون بهداشت دانشگاه افزود: آموزش‌ها باید در جهتی باشد که چرخه ویروس را در جامعه و منزل کم کند.
سرپرست روابط عمومی دانشگاه و مدیر دفتر ریاست دانشگاه هم با بیان اینکه جامعه تشنه محتواهای آموزشی است گفت: سیاست فعلی روابط عمومی دانشگاه انتشار محتواهایی است که در وب دا منتشر شده یا مورد تأیید معاونت بهداشت دانشگاه بوده است اما به نظر می‌رسد محتواها خیلی بیش از این می‌تواند تولید شود و با توجه به اینکه قابلیت پورتال دانشگاه از گذشته خیلی بیشتر شده است باید از این امکان استفاده کرد.
وی با تأکید بر اینکه رسالت پورتال دانشگاه فقط یک رسالت درون دانشگاهی نیست بلکه رسالت ملی است گفت: اگر روندی باشد که محتواها پس از تولید و یا دریافت، به‌سرعت بررسی و تأیید شود ما هم به‌سرعت آن را انتشار می‌دهیم.
وی با اشاره به کانال‌های انتشار روابط عمومی دانشگاه و سایر کانال ها در فضای مجازی  اشاره کرد و گفت: وب دا با ما ارتباط خوبی دارد و کانال نظام پزشکی و گروه‌هایی که خودمان در فضای مجازی داریم بسیار کمک‌کننده است، فقط فرصت برای تولید محتوای آموزش کم است و تیم تولیدکننده و تأییدکننده محتوا باید در این زمینه تسریع کنند.
دکتر رستمیان هم گفت: این روزها مطالب آموزشی بلند و طولانی زیادی تولید می‌شود که باید کوتاه‌تر شود این مسئله باعث می‌شود که فرد غیرپزشک حتی به آن واکنش نشان دهد دوم اینکه کسی که با مردم صحبت می‌کند باید بلد باشد که چگونه کوتاه و کاربردی بنویسید.
وی افزود: خیلی از وجوه کروناویروس ناشناخته است و ما خیلی از داده‌ها را نمی‌دانیم؛ باید هرروز داده‌های علمی کشورهای دیگر رصد شود.
دکتر دلاوری هم در جمع‌بندی این جلسه با بیان اینکه دکتر اکبری ساری و تیم دانشکده بهداشت بهترین گزینه برای به عهده گرفتن این مهم است، گفت: تیم دانشکده بهداشت باید ببیند چه محتوایی داریم و چه نداریم، هرچه داریم را بررسی کند و هر چه نداریم را تولید کند که شامل خبر جعلی و شایعه هم می‌شود زیرا جنگ با این‌گونه اخبار مهم است.
معاون بهداشت دانشگاه افزود: بحث شیوع کرونا در کنار معضلاتی که برای ما ایجاد می‌کند، باعث می‌شود که ما ساماندهی جدیدی در بحث اطلاع‌رسانی بیماری‌های واگیر انجام دهیم که برای بحث‌های دیگر بیماری‌های واگیر ادامه پیدا کند و صالحات و باقیات آن برای کل کشور باشد.
دکتر رستمیان هم در پایان تأکید کرد همه ظرفیت دانشگاه و دانشکده‌های دیگر باید برای این کار استفاده و هیئت‌علمی وارد صحنه شود.
دکتر پورغریب در حاشیه این نشست گفت: در حال برنامه ریزی آموزش مجازی برای فعالیت های فرهنگی، هنری، ورزشی دانشجویان، استادان و کارکنان هستیم که از جمله برنامه ها زنگ نشاط و سلامت با رویکرد ورزش در خانه است.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS,اخبار
  • کد خبر : 151574
مهدی  گلپایگانی
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *